Η Καλομοίρα μιλά για τον κορωνοϊό στην Αμερική - "Γίνεται χαμός"

Τι είπε στην Μενεγάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Καλομοίρα μιλά για τον κορωνοϊό στην  Αμερική -

Η Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον κροωνοϊό και την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Διαβάστε τα όσα είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Alpha. Η ίδια ανέφερε ότι και εκεί έχει αρχίσει να γίνεται χαμός.

'Είμαστε έξι ημέρες μέσα στο σπίτι, αλλά νιώθω ότι είναι δύο εβδομάδες" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή του Alpha η Καλομοίρα, που ζει μαζί με την οικογένειά της στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Ουάσιγκτον.

Να πούμε ότι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό έχουν αρχίσει να επηρεάζουν και τις ΗΠΑ με την Καλομ οίρα μάλιστα να λέει ότι 1200 άτομα έχουν αρρωστήσει μόνο στην Νέα Υόρκη, ενώ και εκεί που μένει έχει αρχίσει να αυξάνεται ο αριθμός.

Πώς είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Αμερική - Τι είπε η Καλομοίρα;

“Αρχίζει να γίνεται χαμός. Το νούμερο αρχίζει να ανεβαίνει και οι περισσότεροι προσπαθούν να μένουν σπίτι. Μας λένε να μένουμε σπίτι αλλά μερικά μαγαζιά είναι ανοιχτά, σιγά σιγά κλείνουν, αλλά μόνο στις μεγάλες πόλεις. Στη Φλόριντα, για παράδειγμα, βλέπεις ανθρώπους μαζεμένους στην παραλία. Δεν το έχουν πάρει σοβαρά" είπε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια πρόσθεσε ακόμα ότι είναι λίγο πίσω στην Αμερική "μας λένε να μείνουμε σπίτι αλλά μερικά μαγαζιά είναι ακόμα ανοιχτά" λέει η τραγουδίστρια που αναφέρθηκε ακόμα και στους γονείς της. Όπως είπε η μητέρα της κατάλαβε κατευθείαν τι συμβαίνει, ωστόσο για τον πατέρα της ήταν πιο πρωτόγνωρο και "δύσκολο" να τον κρατήσουν μέσα στο σπίτι.

Η ίδια είπε ακόμα ότι είναι μόλις έξι ημέρες μέσα στο σπίτι ωστόσο της φαίνεται λες και ε΄χουν περάσει εβδομάδες. Στην Ελλάδα πάντως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τις πτήσεις από και προς την χώρα να ακυρώνονται!