Μετά το "ξεμάλλιασμα" η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ξανά... μαζί!

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά το

Ξανά... μαζί φαίνεται πως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τηλεοπτικό «ξεμάλλιασμα» που είχαν πριν από μερικούς μήνες. Μπορεί να μην μάθαμε ποτέ τι έγινε ανάμεσα τους, ωστόσο οι δυο παρουσιαστές τα βρήκαν μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Opentv αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, πως την έχει μπλοκάρει στο Instagram. Συγκεκριμένα, είχε πει στον αέρα:

«Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπαίνω από το προφίλ του Έλα χαμογέλα και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε».

Όταν το άκουσε αυτό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να απαντήσει με σκληρά λόγια μέσα από τον αέρα του Πρωινού λέγοντας: «Η Σίσσυ ξέρει πολύ καλά γιατί την έχω μπλοκάρει. Θα την κάνω πέντε φορές ακόμα block, θεωρώ απαράδεκτο να γίνεται αναφορά στους γονείς μου, να τους αφήσουν ήσυχους. Η Σίσσυ ήθελε απλά να αναφέρει το γεγονός πως την έχω κάνει block και χρησιμοποίησε ως πρόφαση την απώλεια της μητέρας μου. Όποιος ήθελε να μου στείλει συλλυπητήρια το έκανε, πήρε τηλέφωνο και τους ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να ακούω για συλλυπητήρια μέσω Instagram». Μάλιστα, δείτε και τι είχε πει στο Twitter για το μπλοκάρισμα που της έκανε στο Instagram.

Μετά το "ξεμάλλιασμα" τα βρήκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό φαίνεται πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου τα έλυσαν μεταξύ τους και τα βρήκαν, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής μέσα από ένα live που πραγματοποίησε η συνεργάτης του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Νάνσυ Παραδεισανού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι μίλησε με την Σίσσυ Χρηστίδου και ότι κανόνισαν να βρεθούν, όταν τελειώσει όλο αυτό και να μιλήσουν.