Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το μήνυμά της λίγο πριν την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ

Μιλάει για τις δυσκολίες της κοκαΐνης και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το μήνυμά της λίγο πριν την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι καλεσμένη απόψε στην «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, και λίγο πριν προβληθεί η εκπομπή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσους πρόκειται να την παρακολουθήσουν για τις δυσκολίες που πέρασε.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, να μιλήσει για την πραγματική ουσία της συνέντευξης που πρόκειται να παραχωρήσει.

Το ηχηρό της μήνυμα

«Απόψε το βράδυ είναι η εκπομπή στην «Αυτοψία». Σκέφτηκα ότι άλλη μία συνέντευξη στην τηλεόραση θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον κόσμο. Όταν ανοίγεσαι, όταν λες το πρόβλημά σου, όταν το μοιράζεσαι και βοηθιέσαι εσύ ο ίδιος αλλά βοηθάς και τον άλλο δίπλα σου γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι.

Όσο και να νομίζουμε ότι αυτό που κάνουμε δεν επηρεάζει κανένα, δεν είναι αλήθεια. Στην τηλεόραση όλο το θέμα έχει να κάνει με την κοκαΐνη. Εκεί εστιάζουμε αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Τα ναρκωτικά δεν χτυπάνε μεμονωμένες πόρτες, αλλά όλες τις πόρτες.

Η όλη ουσία είναι με ποιους συναναστρέφεσαι. Να ξεφύγεις και να απεμπλακείς από κενές και ανούσιες παρέες, που το μόνο πράγμα που συζητάνε είναι το ποιος έχει περισσότερα λεφτά και πού θα πάνε το βράδυ. Εγώ μεγάλωσε σε τέτοιες παρέες. Ο κόσμος ήταν τόσο κενός, εγώ ήμουν κενή και γι' αυτό έκανα ναρκωτικά.

Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είμαι άδεια και ανούσια και δεν υπάρχει λόγος να συναναστρέφομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είχα καμία εξέλιξη καμία δημιουργία. Αυτή είναι η ουσία, να καταλάβεις ότι το να βγαίνεις και να συναναστρέφεσαι είναι ανούσιο.

Τα τελευταία 17 χρόνια έχω κόψει αυτό το «φαίνεσθαι». Αυτό ήταν η μεγαλύτερη μου επιτυχία και όχι το ότι έκοψα τα ναρκωτικά. Δεν βγαίνει όπου να ναι, θα βγω και θα απολαύσω τη βραδιά μου.

Αυτή είναι η απόλυτη ελευθερία και υγεία - Να ορίζεις εσένα και τους γύρω σου».

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για τα ναρκωτικά. Δείτε εδώ το βίντεο που είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό.