Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για τον κορωνοϊό: «Ανησυχώ για το τέλος του, για τη συνέχειά μου»

Το συγκλονιστικό μήνυμα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για τον κορωνοϊό: «Ανησυχώ για το τέλος του, για τη συνέχειά μου»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς για τον κορωνοϊό λέγοντας πως «ανησυχεί για το τέλος του, για τη συνέχειά του.». Τι άλλο έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής κάτω από την φωτογραφία του

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι λάτρης των social media και του Instagram, μέσα από το οποίοι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή του και πως περνάει την καθημερινότητα του.

Τι έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς για τον κορωνοϊό

Αυτή τη φορά, ο κριτής του My Stye Rocks, του οποίου τα γυρίσματα «πάγωσαν» λόγω του κορονοϊού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια seflie που έβγαλε στο σπίτι του και στη λεζάντα εξέφρασε την ανησυχία του για όλο αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο με την εξάπλωση του ιού.Δείτε εδώ τον καυγά που είχε πριν από λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

«Τελικά τώρα κατάλαβα γιατί τον τελευταίο καιρό, όλοι γίναμε εξπέρ των σέλφι φωτογραφιών, αφού πλέον θα μέναμε σπίτι μόνοι και αυτό θα κάνουμε. Ακούω και βλέπω πολλά αυτές τις μέρες από αστεία, σοβαρά, πρόστυχα, κακοπροαίρετα, θρησκευτικά, φιλοσοφικά, πιασάρικα κ.α Κανείς ακόμη δεν έχει αφοσιωθεί στον εαυτό του στην προστασία του στην εξερεύνησή του. Ούτε και ‘γω…

Πρόσφατα είχε μιλήσει και για την συμμετοχή του στο παιχνίδι: «Η παραγωγή, λοιπόν, μου είπε "έτσι θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις τίποτα". Μετά από πενήντα χρόνια, όντως, οι γνώσεις μου προτρέχουν του οποιουδήποτε άλλου θέματος. Δεν θα μπορούσα να περιπαίξω τη μόδα αλλά ούτε και θα μπορούσα να αγνοήσω τους νέους ανθρώπους που παρακολουθούν το κόνσεπτ και με κάνουν να το προσέχω περισσότερο. Πρέπει να κρίνω κάποια πράγματα με μια έννοια, όμως, την οποία θα καταλάβει και η άλλη στο σπίτι γιατί πρέπει δυστυχώς να χρησιμοποιήσω τις παίκτριες για να λάβουν γνώση οι άνθρωποι στο σπίτι.Αυτό πρέπει να γίνει αλλά με χιούμορ» είχε πει.

Δείτε την ανάρτηση του: