Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες "έχασε" έναν δικό του άνθρωπο!

Συγκίνησε ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε πως πριν λίγες μέρες

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, που αποκάλυψε ότι ένας πολύ δικός του άνθρωπος "έφυγε" από την ζωή και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες. Τι είπε στην Σία Κοσιώνη ο γνωστός τραγουδιστής.

Ειδικότερα ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αναφορικά με τον κορωνοϊό. Ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους μένουν στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Μάλιστα τόσο ο ίδιος, όσο και η Κάτια Ζυγούλη έχουν κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας πως περνούν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο ο παρουσιαστής έκανε και μια αποκάλυψη μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφορικά με μια απώλεια που είχε πρόσφατα στη ζωή του. Όπως είπε ο ίδιος "έχασε" την γιαγιά του η οποία - όπως και η μητέρα του - ήταν εξαιρετικές μαγείρισσες, κάτι που μετέδωσαν και στον ίδιο.

"Είμαι πολύ καλός μάγειρας γιατί και η γιαγιά μου που την έχασα πριν λίγες μέρες και η γιαγιά μου και η μαμά μου που είναι εξαιρετική μαγείρισσα μου έχει μάθει να μαγειρεύω πολύ ωραία φαγητά" είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Τι είπε για τον κορωνοϊό ο Σάκης Ρουβάς που αποκάλυψε ότι "έχασε" πριν λίγες μέρες την γιαγιά του;

Όπως προαναφέραμε ο Ρουβάς μίλησε στη Σία Κοσιώνη για τον κορωνοϊό και κυρίως για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Όπως είπε ο ίδιος "η ενέργεια που έχουν είναι πολλαπλάσια της δικής και δεν είναι εύκολο να τα πείσεις ότι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε μέσα στο σπίτι".

Ωστόσο πρόσθεσε, αναφερόμενος στα παιδιά του είναι ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει και είναι πλήρως ενημερωμένα. Πόσο όμως έχει αλλάξει η καθημερινότητα του Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, αυτές τις ημέρες;