Καν΄το όπως ο Μάνος Παπαγιάννης - Έφτιαξε μάσκα από χαρτί κουζίνας!

Μας δείχνει τον τρόπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καν΄το όπως ο Μάνος Παπαγιάννης - Έφτιαξε μάσκα από χαρτί κουζίνας!

Ο Μάνος Παπαγιάννης μαζί με την Αγγελική Δαλιάνη, μένουν και αυτοί στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού και ο ηθοποιός αποφάσισε να μας δώσει μια χρήσιμη ιδέα. Καν' το λοιπόν και εσύ, όπως αυτός και φτιάξε τη δική σου ιατρική μάσκα, με χαρτί κουζίνας!

Ο Μάνος Παπαγιάννης με την οικογένειά του μένουν στο σπίτι, καθώς είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, αυτές τις ημέρες για να βοηθήσουμε τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τους γύρω μας και να συνδράμουμε στην μη εξάπλωση του κορωνοϊού. Άλλωστε αυτές είναι και οι οδηγίες που μας έχουν δοθεί από το κράτος.

Έτσι ο γνωστός ηθοποιός, θέλησε με την σειρά του να κάνει μια ανάρτηση και να δείξει σε όσους τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έναν εύκολο τρόπο για να φτιάξει μόνος του μάσκα για το πρόσωπο.

"Σκέφτηκα κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Πως έφτιαξε την μάσκα ο Μάνος Παπαγιάννης; - Δείτε το βίντεο

Ο ηθοποιός λοιπόν πήρε ένα χαρτί κουζίνας, δύο λαστιχάκια και ένα συρραπτικό και μας έδειξε πώς να φτιάξουμε μάσκα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ εύκολο, με τον ίδιο να τονίζει ωστόσο ότι μόνο για περίπτωση ανάγκης,

"Χαρτί κουζίνας απλό, το διπλώνουμε από την μακρυά πλευρά, το ίδιο και από την άλλη, όπως κάναμε παλιά το αεροπλανάκι, από την τρίτη μεριά. Λαστιχάκι και συρραπτικό. Το κάνουμε και από την άλλη μεριά το ίδιο. Και έτσι έχουμε πολύ γρήγορα μια μάσκα. Εδώ έχω να σας πω κάτι. Αυτή η ιδέα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αλλά είναι για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μόνο" είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει και μια απίστευτη φάρσα στην γυναίκα του!