Η Κατερίνα Στικούδη μας δίνει αισιοδοξία από το πλατό του My Style Rocks!

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Στικούδη μας δίνει αισιοδοξία από το πλατό του My Style Rocks!

Μια αισιόδοξη ανάρτηση έρχεται από την παρουσιάστρια του My Style Rocks, με την Κατερίνα Στικούδη να ανεβάζει μια φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής. Διαβάστε τι έγραψε η παρουσιάστρια.

Οι ημέρες που περνάμε είναι δύσκολες με την Κατερίνα Στικούδη να κάνει μια αισιόδοξη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram, δίνοντάς μας κουράγιο για τα βιώνουμε αυτές τις ημέρες με τον κορωνοϊό.

Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει την όμορφη παρουσιάστρια να κάθεται πάνω στο γραφείο των κριτών!

"Η αλήθεια είναι πως θέλω πολλά πράγματα να γράψω ... ένα θα πω μόνο , να προσπαθήσουμε να μη χάνουμε το χαμόγελο μας .. και να σκεφτόμαστε θετικά ! #stayhome #menoumespiti @grmystylerocks @skaitv.gr Σήμερα 5:05 το απόγευμα" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω. Να πούμε ότι αυτήν την εβδομάδα μας περιμένει μια αλλαγή στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ.

Όταν η Κατερίνα Στικούδη "κόλασε' το πλατό του My Style Rocks

Δεν είναι λίγες η φορές που η Κατερίνα Στικούδη έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στον αέρα της εκπομπής. Το ίδιο έγινε λοιπόν και πριν μερικές ημέρες, μιας και η παρουσιάστρια παρασύρθηκε από το θέμα της Θεοδώρας και θέλησε να κάνει κι εκείνη γυμναστική.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα περπάτησε ενώ από πίσω έπαιζε το γνωστό τραγούδι «Push ups», και φόρεσε μία αθλητική ολόσωμη φόρμα. Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάστηκε με το τραγούδι και ξεκίνησε να κάνει κι εκείνη τα δικά της push ups!

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ