Συγκλονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν μπορούμε να πάμε να δούμε τους γονείς μου»

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν μπορούμε να πάμε να δούμε τους γονείς μου»

Συγκλόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα όσα είπε καθώς αποκάλυψε πως «δεν μπορούν να πάνε να δούνε ούτε τους γονείς της» λόγω καραντίνας και πως της «λείπουν πάρα πολύ».

Μένουμε Σπίτι είναι το σύνθημα των τελευταίων ημερών και όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε την οδηγία αυτή πιστά προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας στην χωρά μας.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη συνδέθηκε live με το δελτίο ειδήσεων του Alpha και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε και πως της ζει εκείνη και η οικογένεια της.

Συγκλόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη με τα όσα είπε στον Alpha για την καραντίνα και τους γονείς της

Στο σπίτι μένει και η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίου του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύσκολες ώρες που ζούμε.

“Μου λείπε πολύ η εκπομπή και όλο τα ωραίο κλίμα που είχαμε όταν κάναμε τα γυρίσματα, αλλά και εμείς οφείλουμε να προστατέψουμε τον κόσμο, γιατί η δική μου εκπομπή ήταν μέσα στον κόσμο… Δεν πάμε πουθενά! Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα.”, είπε.Δείτε και για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη κατάσταση

Στη συνέχεια η σύζυγος του Χάρη βαρθακούρη έδωσε το της αισιόδοξο μήνυμα: “Τώρα που βλέπουμε τα καλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, μέσα στο σπίτι είναι η μόνη λύση να περάσει ο καιρός και να έχουμε καλύτερα νέα… Πελώρια αγκαλιά και όλα θα πάνε καλά. Μένουμε Σπίτι.”