MasterChef: Συγκινεί ο Τζόρνταν - Ο πατέρας του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες

Τι αποκάλυψε για τη ζωή μετά το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Συγκινεί ο Τζόρνταν - Ο πατέρας του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες

Συγκινεί ο Τζόρνταν από το MasterChef, καθώς όπως ανέφερε προσέχει πολύ για τον κορωνοϊό καθώς ο πατέρας του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και έτσι είναι σε καραντίνα στο σπίτι.

Ο Ιορδάνης Αράπογλου ο οποίος έφυγε πριν από μερικές εβδομάδες από το ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για τη ζωή του και πως είναι η εμπειρία του μετά το παιχνίδι.

Ο νεαρός σεφ ο οποίος ξεχώρισε για τη θετική του ενέργεια, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την καθημερινότητά του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως και εκείνος βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε για εκείνον ένας λόγος παραπάνω αφού ο πατέρας του ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην κολλήσει εκείνος. Και μπορεί σήμερα να μην έχουμε επεισόδιο δείτε όμως τα highlights από χθες

Ο Τζόρνταν λοιπόν αποκάλυψε πως αυτόν τον καιρό γράφει δύο βιβλία, ένα παιδικό και ένα μαγειρικής και είπε πως σκοπεύει να φύγει για να δουλέψει σεζόν σε εστιατόριο, αν όλα πάνε καλά με την κρίση που διανύουμε.

Δείτε όσα είπε:

Ποιος είναι ο Τζόρνταν από το MasterChef

Ο Ιορδάνης έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι ο μεσαίος από τα 3 αδέλφια. Δεμένος με την οικογένειά του, εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, φτιαγμένο με μεράκι από τον παππού του. Ο Ιορδάνης, αν και έχει τις διαφωνίες του με τον μπαμπά του γιατί «δεν του αρέσουν οι γκουρμεδιές», όπως λέει χαρακτηριστικά, στην κουζίνα, έρχεται στο MasterChef 4 για να ανεβάσει το μαγειρικό του επίπεδο.

Με το πολύπλευρο δημιουργικό του ταλέντο, αφού γράφει μυθιστορήματα και παιδικά παραμύθια, τα οποία ελπίζει κάποια στιγμή να βρει το θάρρος και να εκδώσει, και έχοντας εκπαιδευτεί στην κουζίνα του πατέρα του, θεωρεί πως έχει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό αλλά και να προχωρήσει.