Κατερίνα Γερονικολού: Πώς περνάει τον χρόνο της σπίτι - Εντυπωσιακή και χωρίς μακιγιάζ

Τι κάνει η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Γερονικολού: Πώς περνάει τον χρόνο της σπίτι - Εντυπωσιακή και χωρίς μακιγιάζ

H Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε πώς περνάει τον χρόνο στο σπίτι. Η ηθοποιός ακόμα και με τις πυτζάμες και χωρίς μακιγιάζ είναι άκρως εντυπωσιακή και κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Γερονικολού υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι προκειμένου να προφυλάξει την ίδια αλλά και τους συνανθρώπου της από τον κορωνοϊό.

Αρκετοί από τον χώρο της showbiz, ανεβάζουν δημοσιεύσεις με το πως επιλέγουν να περάσουν τον χρόνο τους μέσα στο σπίτι τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

Πώς περνάει τον χρόνο της η Κατερίνα Γερονικολού στο σπίτι

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτό το διάστημα δεν εργάζεται, αφού έχουν ακυρωθεί όλες οι θεατρικές παραστάσεις, αλλά έχουν “παγώσει” και τα γυρίσματα της σειράς “Αν ήμουν πλούσιος”, στην οποία και πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον σύντροφο της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούνε μαζί, τώρα που βρίσκονται μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Πρόσφατα τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να κάνουν και ψώνια μαζί

Πρόσφατα, λοιπόν, η Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram, μια φωτογραφία από το μπαλκόνι της που ποτίζει ήρεμη τα λουλούδια της.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας την πιτζάμα της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Η ίδια άλλωστε δεν έχει ανάγκη από αυτά, αφού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz.

Έτσι και αλλιώς αυτές τις ημέρες το Instagram, έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες λίγο πιο "απεριποίητες" από το σπίτι, αφού δεν βγαίνουμε και όπως ήταν αναμενόμενο χαλαρώνουμε σπίτι μας όσο πιο απλά ντυμένοι μπορούμε.