Κορωνοϊός: Τι απαντά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το γεγονός πως ακόμα ταξιδεύει

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Τι απαντά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το γεγονός πως ακόμα ταξιδεύει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε την δική του απάντηση για το γεγονός πως ακόμα ταξιδεύει πάρα την πανδημία που πλήττει ολόκληρη τον πλανήτη. Τι είπε ο γνωστός αθλητής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε να απαντήσει δημόσια στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα ταξίδια που κάνει τώρα που ο ιός έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Τι απαντά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα ταξίδια

Ο Έλληνας τενίστας πήγε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη και από εκεί πέταξε για Λονδίνο, ενημερώνοντας μέσω αναρτήσεων του στα social media. Οι φωτογραφίες του σε εξωτερικούς χώρους, ενώ όλοι μένουν σπίτι ωστόσο προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να απαντήσει μέσω επίσημης δήλωσης, στην οποία ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

«Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους. Πρόσφατα μίλησε και με ένα βίντεο για τον ιό

Παρ' όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για μένα. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο.

Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι" ήταν το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Δείτε την ανάρτηση του:

Στέφανος Τσιτσιπάς