Ο κορωνοϊός "διαλύει" έναν ακόμα Χολιγουντιανό γάμο!

Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί αλλά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός

Ένας ακόμα γάμος στο Χόλιγουντ αναβάλλεται λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κροωνοϊό. Διαβάστε πιο είναι το διάσημο ζευγάρι του οποίου τα σχέδια διαλύθηκαν!

Ο λόγος για την Ema Stone και τον Dave MacCary οι οποίοι αναβάλλουν τον γάμο τους, που ήταν να γίνει στο Los Angeles, λόγω και των ραγδαίων εξελίξεων με τον ιό, που πλέον επηρεάζει και την Αμερική. Την είδηση μετέδωσε το Page six, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γάμος του διάσημου ζευγαριού ήταν να γίνει πριν από λίγες ημέρες.

Να πούμε ότι βάσει των ίδιων πληροφοριών η 34χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, που είναι μαζί από το 2017 δεν έχουν ορίσει ακόμα νέα ημερομηνία για τον γάμο τους.

Ωστόσο ας σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έχει κάνει έκκληση αυτές τις ημέρες να μην συγκεντρώνονται πάνω από 10 άτομα, λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον ιό. Βέβαια ο συγκεκριμένος γάμος δεν είναι ο μόνος που αναβλήθηκε, καθώς το ίδιο συνέβη και για ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ema Stone - Dave MacCary

Από το Χόλιγουντ στο παλάτι - Ένας ακόμα γάμος αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού

Εκτός από το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ που δεν θα ανέβει - τουλάχιστον ακόμα - τα σκαλιά της εκκλησίας έχουμε και έναν βασιλικό γάμο που κινδυνεύει λόγω και του ιού.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη, που από την αρχή του αρραβώνα της τα βλέπει όλα να ακυρώνονται. Όπως είχε γίνει γνωστό, η ίδια έπρεπε να αλλάξει την ημερομηνία του αρραβώνα κάτι που μάλλον θα επαναλάβει και με τον γάμο.

Βεατρίκη

Όπως αναφέρει η Daily Telegraph, άτομο από το Παλάτι αποκάλυψε πως οι εργασίες για τον γάμο έχουν παγώσει, παρά τους δύο μήνες περιθώριο. Η πηγή ανέφερε πως η λίστα καλεσμένων αυτή τη στιγμή είναι επίφοβη μιας και η οικογένεια του αρραβωνιαστικού της Βεατρίκης, Mozzi, ζει στην Ιταλία, ενώ υπάρχει ακόμη ένας φόβος, μιας και ο άντρας της Ελισάβετ ανήκει στις ευπαθείς ομάδες που πλήττει ο ιός.