My Style Rocks - spoiler: Αποχώρηση "βόμβα" από το σημερινό Gala

Ποια παίκτρια αποχαιρετά το παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks - spoiler: Αποχώρηση

Αποχώρηση "βόμβα" από το σημερινό Gala του My Style Rocks δίνουν τα spoiler καθώς μια πολύ αγαπημένη παίκτρια θα πει αντίο στο τελευταίο επεισόδιο πριν το "πάγωμα" του παιχνιδιού.

Το Gala αυτής της εβδομάδας είναι το τελευταίο επεισόδιο προς το παρών για το My Style Rocks, γιατί όσο επικρατεί η «καραντίνα» εξαιτίας της πανδημίας τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες δεν γίνονται, οπότε αναγκαστικά θα σταματήσει να προβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Το κανάλι θα δείχνει διάφορες επαναλήψεις μέχρι να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους.

Ποια παίκτρια αποχωρεί στο σημερινό Gala

«Σε συνέχεια, λοιπόν, της αναστολής των γυρισμάτων κάθε ψυχαγωγικού προγράμματος, ο ΣΚΑΪ επιλέγει να ρίξει αυλαία στο My Style Rocks την Παρασκευή 20 Μαρτίου καθώς και δεν υπάρχει περαιτέρω περιθώριο γυρισμένων επεισοδίων.

Το κενό του My Style Rocks θα καλύψουν, από την προσεχή κιόλας Δευτέρα, η Τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός” με καινούργια επεισόδια καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών “Guess my age” και “Ο πιο αδύναμος κρίκος» είναι η ανακοίνωση που έβγαλε το κανάλι για τα γυρίσματα που παγώνουν προσωρινά. Δείτε και ποια παίκτρια κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο Gala λοιπόν αυτής της εβδομάδας ένα από τα φαβορί αποχαιρετά μια και καλή το παιχνίδι και δε θα ξαναδούμε. Είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί αρκετά με τη συμμετοχή τους και μετά από αρκετές εβδομάδες «κλείνει» το κεφάλαιό της αυτό στο My Style Rocks 3.

Η Κιάρα Μαρκέζη δε συνεχίζει και έτσι αποχαιρετά το My Style Rocks. Άλλωστε στα τελευταία επεισόδια, είχε χαμηλή βαθμολογία και είχε εκφράσει την ανησυχία της πως θα είναι εκείνη η επόμενη παίκτρια που θα αποχωρήσει.

My Style Rocks