Βίντεο ντοκουμέντο από τον ALPHAtv - Τι συμβαίνει έξω από το στούντιο;

Αυστηρά τα μέτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο ντοκουμέντο από τον ALPHAtv - Τι συμβαίνει έξω από το στούντιο;

Τι συμβαίνει έξω από το στούντιο του ALPHAtv λόγω κορωνοϊού; Τα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων είναι αυστηρά, μιας και είναι το μόνο κανάλι μαζί με το STAR που όλες οι εκπομπές του συνεχίζονται να μεταδίδονται ζωντανά. Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο.

Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν κατεβάσει ρολά στις ψυχαγωγικές τους εκπομπές, λόγω της εξάπλωσης του ιού με τις ενημερωτικές να έχουν περισσότερο χρόνο στον αέρα με σκοπό την ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Τρεις εκπομπές του SKAI έχουν μπει στο «πάγο» μέχρι νεωτέρας, ενώ και το Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποκάλυψη πως η Φαίη Σκορδά έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ο ALPHA ωστόσο, δεν έχει σταματήσει καμία από τις εκπομπές του, καθώς μέχρι στιγμή δεν έχουν κανένα κρούσμα, επιβεβαιωμένο αλλά και ύποπτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έβγαλαν στο δελτίο ειδήσεων, πριν από κάθε ρεπορτάζ που πραγματοποιούν, τα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων, παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Απολυμάνσεις γίνονται συνεχώς σε όλο τον εξοπλισμό, ενώ μέσα ατομικής προστασίας, όπως μάσκες και γάντια φορούν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τον ALPHAtv

Έξω από το στούντιο Pro που γυρίζονται οι εκπομπές του ALPHAtv και του STAR, όλοι είναι με μάσκες και γάντια, ενώ όλοι όσοι εισέρχονται στο κτίριο περνούν από θερμομέτρηση. Στα δυο κανάλια ακολουθούν όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Το βίντεο ντοκουμέντο δημοσίευσε από το κινητό του ο Στέφανος Κωνσταντινίδη στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.