Σαν παλάτι το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου - Γκρι και τεράστιος ο καναπές της

Δεν θα θέλεις να σηκώνεσαι από πάνω του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν παλάτι  το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου - Γκρι και τεράστιος ο καναπές της

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει το σπίτι της, αφού είναι το μέρος που περνάει τις περισσότερες ώρες της, χαλαρώνοντας μακριά από τις υποχρεώσεις της. Το έχει διακοσμήσει σαν... παλάτι και αυτό το αποδεικνύει το σαλόνι της και ο τεράστιος καναπές της. Είναι γκρι και όπως φαίνεται άκρως αναπαυτικός.

Η παρουσιάστρια του OPENtv συνεχίζει να παραμένει μέσα στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό μαζί με τα παιδιά της ακολουθώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, έχει βρει περισσότερο χρόνο να περάσει εποικοδομητικά με τους δυο γιους της που είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Εκτός από τα παιχνίδια βέβαια με τα παιδιά της, έχει βρει χρόνο και για την ίδια. Προχθές δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μπάνιο της και μας έδειξε την μπανιέρα όπου πρόκειται να χαλάρωνε, η οποία είναι ονειρική.

Γκρι και τεράστιο ο καναπές στο σαλόνι της

Χθες, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σαλόνι της και πάθαμε πλάκα. Έχει στην διακόσμηση έναν τεράστιο καναπέ που είναι μεγαλύτερος και από... κρεβάτι. Είναι σε γκρι χρώμα με πολλά μαξιλάρια και πρέπει να είναι και πολύ αναπαυτικός, από ότι φαίνεται.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Και στο Instastory του λογαριασμού της δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο επίσης από το σαλόνι της, ωστόσο από άλλη γωνία. Συγκεκριμένα, από το μεριά που είναι η τηλεόραση και όπως είδαμε έχει μέσα μέχρι και διάδρομο γυμναστικής. Όπως φαίνεται, τα παιδιά της, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος δεν πρόκειται λεπτό να βαρεθούν μέχρι να τελειώσει ο αυτοπεριορισμός, λόγω του κορωνοϊού.

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι