Έτσι τελείωσε την ημέρα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η όμορφη ανάμνηση!

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι τελείωσε την ημέρα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Η όμορφη ανάμνηση!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τελειώσει την χθεσινή ημέρα με μια γλυκιά ανάμνηση, με την ίδια να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από ένα ταξίδι που είχε κάνει πριν λίγο καιρό.

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια, που με την σειρά της μας λέει να "μείνουμε στο σπίτι" λόγω και των εξελίξεων, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα ταξίδι που είχα κάνει στην γειτονική Ιταλία, την οποία, όπως γράφει χαρακτηριστικά, αγαπά ιδιαίτερα.

Μπορεί να τα ταξίδια να έχουν γίνει δύσκολα αυτές τις ημέρες, καθώς οι οδηγίες που δεχόμαστε από το κράτος για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι να μένουμε στο σπίτι, όποτε πόσο μάλλον να κάνουμε και ταξίδι! Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς και να τα νοσταλγεί.

Η όμορφη ανάμνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Ιταλία!

Η αλήθεια είναι ότι στην γειτονική χώρα η κατάσταση με τον ιό είναι δραματική με τα νούμερα των κρουσμάτων να "φέρνουν" ζαλάδα. Ήδη την Πέμπτη (19/3) έγινε γνωστό ότι μέσα σε μια ημέρα είχαν 427 θανάτους ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πλέον στους 41.035! Δηλαδή μέσα σε μόλις 24 ώρες καταγράφτηκαν 5.322 νέα κρούσματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια από την μεριά της έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για την γειτονική χώρα που "υποφέρει" αυτόν τον καιρό με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram:

"Σήμερα αποφασίζω να τελειώσω την ημέρα μου με μια όμορφη ανάμνηση από την Ιταλία που τόσο αγαπώ". Να πούμε ότι η παρουσιάστρια μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι της, όπου έχει ωστόσο την καλύτερη παρέα.

Δείτε και την φωτογραφία που ανέβασε