Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz - Η σχέση τους κράτησε μόνο λίγους μήνες

"Είμαστε μόνο φίλοι" δήλωσε εκείνος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz για ένα αγαπημένο ζευγάρι, που τράβηξε διαφορετικούς δρόμους λίγους μόνο μήνες μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους και τις πρώτες κοινές φωτογραφίες.

Ο λόγος για την Lana Del Rey και τον σύντροφο της Sean “Sticks” Larkin. Η τραγουδίστρια αν και σημειώνει τεράστια επιτυχία κρατάει χαμηλό προφίλ τόσο για την ζωή της γενικά, όσο και για τις σχέσεις της. Η ίδια απασχολεί μόνο με την μουσική της και δεν συζητάει για τους ανθρώπους που έχει δίπλα της.

Οι πρώτες φήμες για την σχέση τους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019 που οι φωτογράφοι τους είχαν πετύχει σε τρυφερές αλλά και χαλαρές στιγμές και το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η σχέση της Lana Del Rey επιβεβαιώθηκε ωστόσο τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν εκείνη πήρε ανοιχτά θέση για το συγκεκριμένο θέμα με νια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει τότε την σχέση της με τον Sean “Sticks” που είναι αστυνομικός.

Γιατί χώρισε η Lana Del Rey μετά από λίγους μόνο μήνες σχέσης

Μπορεί το ζευγάρι να ήταν μαζί κάποιους μήνες, ωστόσο πλέον όπως όλα δείχνουν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος πρώην πλέον σύντροφος της στους New York Times πλέον δεν είναι μαζί, αλλά παραμένουν φίλοι και έχουν κρατήσει επαφή, παρά το πολύ φορτωμένο τους πρόγραμμα.

Η τραγουδίστρια από την άλλη δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ακόμα για τον χωρισμό της, όμως έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram. Δείτε και μια ηθοποιό που χώρισε και τώρα είναι έγκυος

Η πρώτη εμφάνιση της Lana Del Rey με τον πρώην της είχε γίνει στο Pre-Grammys Gala, που έλαβε χώρα στο τον Ιανουάριο. Τότε είχαν κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι μιλούσαν για ένα όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι.