Βίντεο από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - Γεμάτη λουλούδια η βεράντα της

Έτσι περνάει τις ημέρες της σε αυτοπεριορισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - Γεμάτη λουλούδια η βεράντα της

Ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά από το εντυπωσιακό σπίτι της. Συγκεκριμένα, από την βεράντα του σπιτιού της, όπου βγήκε για να πάρει λίγο τον αέρα της, με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό που είχε χθες. Μάλιστα, έστειλε και το μήνυμα της.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, παραμένει σε κατοίκων αυτοπεριορισμό ακολουθώντας τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει πλήξει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρε παγκοσμίως.

Βέβαια, δεν χάνει λεπτό το χιούμορ της, παρά τις δυσκολίες. Αφού, όπως έχει πει η ίδια η Ρούλα Κορομηλά χρειάζεται αυτό τον καιρό να έχουμε ψυχραιμία, Ωστόσο, δεν έχει διστάσει να «κράξει» και εκείνους που παίρνουν το όλο ζήτημα του κορωνοϊού τελείως στην πλάκα. Χθες, έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρέλαβε τα πράγματα που είχε ψωνίσει από το super market, καθώς δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία της πηγαίνοντας η ίδια σε κάποιο κατάστημα και τα άφησε για λίγο στην βεράντα. Στην ανάρτηση της έγραψε μεταξύ άλλων «Σκέφτομαι να τις αφήσω να λιαστούν» και μόλις την δείτε θα γελάσετε.

Το βίντεο από την βεράντα του σπιτιού της

Πριν από λίγες ώρες η Ρούλα Κορομηλά έκανε ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την βεράντα του σπιτιού της που είναι γεμάτη λουλούδια και δέντρα και με αυτό τον τρόπο πέρασε και το μήνυμα της.

Συγκεκριμένα, όπως είπε κάνει καλό να βγαίνουμε και λίγο στον ήλιο.