Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με την φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια

Θα συγκινηθείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «ραγίσει» η καρδιά σας με την φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια

Κλεισμένη στο σπίτι της είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς σας φίλους, πρόκειται να «ραγίσει» η καρδιά σας, αφού είναι πολύ συγκινητική.

Πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα για τον κορωνοϊό που μέσα σε λίγες ημέρες εξελίχθηκε σε πανδημία. Αρχικά έκλεισαν σχολεία, ενώ στην συνέχεια επιχειρήσεις αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ενώ, είδαμε και εκπομπές να κατεβάζουν ρολά μέχρι νεωτέρας.

Και η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια έχει βάλει στον πάγο τα γυρίσματα της στον ΑΝΤ1, και πλέον προβάλλεται σε επανάληψη, ενώ και το Πρωινό, ειδικά μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό.

Έτσι, λοιπόν όπως ο περισσότερος κόσμος και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, καθώς ούτε η ίδια θέλει να κολλήσει τον ιό, αλλά και να τον μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει πως κάνει μερικές αναρτήσεις.

Η φωτογραφία που ράγισε καρδιές

Μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ραγίζει καρδιές. Έκανε έκκληση ο κόσμος να μένει σπίτι του, όπως ο γιατροί μένουν καθημερινά στα νοσοκομεία με σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους οι οποίοι νοσούν από τον κορωνοϊό.

Ζέτα Μακρυπούλια

Να σημειώσουμε πως μόνο στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 450, ενώ εφτά άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, με άλλους 16 να είναι σε σοβαροί κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο εξελίξεις δεν έχουν τέλος με τον πρόσφατο θάνατο να είναι σημερινός.