Με πυρετό η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Τι της είπε ο γιατρός;

Πώς είναι η υγεία του παιδιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πυρετό η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Τι της είπε ο γιατρός;

Μια αποκάλυψη έκανε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία είπε ότι η κορούλα της, αυτές τις ημέρες έχει πυρετό. Μάλιστα η ίδια μίλησε και για τις συμβουλές που της έδωσε ο γιατρός.

Ειδικότερα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη συζητούσαν για τα παιδιά, αλλά και τις αλλεργίες. Το θέμα της συζήτησης ήταν το ποια είναι τα συμπτώματα των αλλεργιών με αφορμή και την συζήτηση που υπάρχει τώρα με τον κροωνοϊό. Στο σημείο αυτό έκανε και την αποκάλυψη για την κόρη της λέγοντας πως έχει δέκατα αυτές τις ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα της είπε ο γιατρός.

Ποιες οι συμβουλές του γιατρού στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τον πυρετό της κόρης της;

Ειδικότερα η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της έχει δέκατα, ωστόσο ο γιατρός της είπε να πάει αν της κάνει το τεστ αφού αφενός υπάρχουν πολλά και αφετέρου μπορεί αν κολλήσει κάτι χειρότερο εκεί.

Όπως πρόσθεσε ακόμα οι παιδίατροι συμβουλεύουν τους γονείς να κρατούν τα παιδιά, μέσα στο σπίτι.

"Λίγα δέκατα κάνει το παιδί σου και λες “τώρα τι είναι αυτό;” Εμένα ας πούμε έχει λίγα δέκατα η μια μου κόρη, αλλά δε μπορείς να κάνεις και τίποτα. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε πως τα παιδιά δεν εμφανίζουν πολλά συμπτώματα. Αλλά μου είπε να μην πάω να της κάνω τεστ. Πρώτον δεν υπάρχουν πολλά τεστ και δεύτερον κινδυνεύει να κολλήσει κάτι χειρότερο. Αυτό που λένε όλοι οι παιδίατροι είναι να κρατήσουμε τα παιδιά στο σπίτι" είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του Alpha.

Δείτε ωστόσο και τι λένε οι ειδικοί για τα συμπτώματα του κροωνοϊού για αν είστε ενημερωμένοι. Δεν είναι μόνο ο βήχας.