Η Κατερίνα Παπουτσάκη συγκινεί με το μήνυμά της για την πανδημία

Θηλάζει τον γιο της και στέλνει ηχηρά λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Παπουτσάκη συγκινεί με το μήνυμά της για την πανδημία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συγκινεί με το μήνυμά της για την πανδημία που αντιμετωπίζουν όλοι αυτές τις μέρες. Η ίδια μένει σπίτι παρέα με την οικογένειά της και με τα λόγια της δίνει την δικιά της ηχηρή συμβουλή.

Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να περνάει δημιουργικά το χρόνο της με τον σύζυγο και τα δύο παιδάκια τους, όπως όλοι, αφού σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας πρέπει να παραμείνουμε όλοι στα σπίτια μας.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που θηλάζει τον έναν της γιο και στέλνει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, για τις κρίσιμες μέρες.

Το μήνυμα της Κατερίνας Παπουτσάκη για την πανδημία που συγκινεί

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μένουμε σπίτι! Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι, υπεύθυνοι, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι αλλά όχι ελαφρόμυαλοι.. Όλοι μας έχουμε κάτι να μάθουμε μέσα από αυτήν την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι μια γείωση τη χρειαζόμασταν.. Ας το δούμε σαν μια ευκαιρία αυτόβελτίωσης και ενδοσκόπησης.. Ας το πάμε μέρα τη μέρα. Ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προστατεύοντας και εμάς και τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Χωρίς πανικό. Με θάρρος και ΑΓΑΠΗ».

Όμορφες στιγμές για την Κατερίνα Παπουτσάκη πριν την πανδημία

Στο Ναύπλιο η Κατερίνα Παπουτσάκη, μαζί με την οικογένεια της με την όμορφη ηθοποιό και επιχειρηματία να ανεβάζει και μερικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια δεν παρέλειψε να μοιραστεί την εξόρμηση της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να ανεβάσει και μερικές φωτογραφίες στο Instagram. Και μιας και μιλάμε για την Παπουτσάκη, εσείς ξέρατε ότι είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Δεν θα την γνωρίσετε.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε

Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπαουτσάκη