My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks, καθώς σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα. Τι συνέβη ακριβώς και γιατί ανέβηκαν τα αίματα στο ριάλιτι;

Φανερά ενοχλημένη στο σημερινό επεισόδιο, η Τόνια Κούμπα πήρε την θέση της μπροστά στους κριτές και έδειξε τον εκνευρισμό της ακόμα πριν μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η παίκτρια τα πήρε στο κρανίο με τον Στέλιο Κουδουνάρη, από το χθεσινό επεισόδιο, όταν εκείνη θέλησε να πάρει το λόγο, αλλά εκείνος δεν την άφησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Δεν εκτιμώ τη χθεσινή σας στάση, δεν θεωρώ ότι είχε αξία, επειδή μαθαίνω από εσάς. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, όταν έχετε λόγο πρέπει να δέχεστε και τον αντίλογο. Θεωρώ ότι αδικήθηκα, πολλές φορές ακούγονται πράγματα που με προσβάλλουν, δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω, το θέμα τελειώνει εδώ γιατί εγώ νιώθω ότι με προσβάλαν. Τα λόγια του έχουν αφήσει κάποια υπονοούμενα και σας κοιτώ στα μάτια και σας το λέω και με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς και δεν το λέω με αναίδεια, όταν χθες με προσβάλατε οφείλω να έχω αντίλογο σε αυτό.”

Τότε ήταν που ο κριτής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Παρά την ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα δείτε πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο My Style Rocks

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλάζει σημαντικά και μέσα στις αλλαγές αυτές εντάσσεται και το My Style Rocks, το οποίο έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματά του προκειμένου να περιορίσει με τη σειρά του την εξάπλωση του ιού στη χώρα.

Έτσι το τελευταίο επεισόδιο για τώρα θα προβληθεί την σήμερα το βράδυ και αυτό θα είναι το Gala.

Το κενό θα καλύψουν από την προσεχή κιόλας Δευτέρα η τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός», που επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν είχε διακοπεί από τον Σκάι στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks». Τώρα θα συμβεί το αντίθετο. Δείτε και ποια η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το My Style Rocks απόψε το βράδυ

Ο ιός γενικά έχει φέρει πολλές αλλαγές στα κανάλια και αναδιαμορφώσεις στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Αρκετές εκπομπές σταμάτησαν, άλλες γίνονται από απόσταση, ενώ τα γυρίσματα έχουν παγώσει και σε ριάλιτι αλλά και σε σειρές.

Μόλις ο ιός σταματήσει να είναι σε έξαρση θα επανέλθουμε στο κανονικό πρόγραμμα.