My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Αρετή Λις με 5,4 βαθμούς, η οποία παρά το ότι προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το look της.

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν με το στυλ τους να εντυπωσιάσουν ωστόσο τόσο την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για σήμερα ήταν η Μαρία Καζαριάν, με 11,6 βαθμούς, και η Κορίνα Αδραμιτίδου με 11,4 βαθμούς. Τον τίτλο ωστόσο για σήμερα κατάφερε να πάρει η Μαρία Καζαριάν.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Πότε θα προβληθεί το "τελευταίο" επεισόδιο και πότε τελειώνουν τα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια; Σας έχουμε την απάντηση.

Πριν την νικήτρια του σημερινού My Style Rocks επικράτησε ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks, καθώς σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα. Τι συνέβη ακριβώς και γιατί ανέβηκαν τα αίματα στο ριάλιτι;

Συγκεκριμένα η παίκτρια τα πήρε στο κρανίο με τον Στέλιο Κουδουνάρη, από το χθεσινό επεισόδιο, όταν εκείνη θέλησε να πάρει το λόγο, αλλά εκείνος δεν την άφησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Δεν εκτιμώ τη χθεσινή σας στάση, δεν θεωρώ ότι είχε αξία, επειδή μαθαίνω από εσάς. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, όταν έχετε λόγο πρέπει να δέχεστε και τον αντίλογο. Θεωρώ ότι αδικήθηκα, πολλές φορές ακούγονται πράγματα που με προσβάλλουν, δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω, το θέμα τελειώνει εδώ γιατί εγώ νιώθω ότι με προσβάλαν. Τα λόγια του έχουν αφήσει κάποια υπονοούμενα και σας κοιτώ στα μάτια και σας το λέω και με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς και δεν το λέω με αναίδεια, όταν χθες με προσβάλατε οφείλω να έχω αντίλογο σε αυτό.”

Τότε ήταν που ο κριτής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.