My Style Rocks: Πότε θα προβληθεί το "τελευταίο" επεισόδιο

Πότε τελειώνουν τα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Πότε θα προβληθεί το

Πότε θα προβληθεί το "τελευταίο" επεισόδιο του My Style Rocks; Ο ιός χτύπησε και το παιχνίδι μόδας με αποτέλεμσα να κάνει μια μικρή διακοπή για όσο χρειαστεί μέχρι να υποχωρήσει η πανδημία.

Η παραγωγή ανακοίνωσε την διακοπή που θα γίνει στο show, η οποία έρχεται στο πλαίσιο γενικότερων αλλαγών που θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού λόγω κορωνοϊού.

Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο My Style Rocks

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλάζει σημαντικά και μέσα στις αλλαγές αυτές εντάσσεται και το My Style Rocks, το οποίο έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματά του προκειμένου να περιορίσει με τη σειρά του την εξάπλωση του ιού στη χώρα.

Έτσι το τελευταίο επεισόδιο για τώρα θα προβληθεί την σήμερα το βράδυ και αυτό θα είναι το Gala.

Το κενό θα καλύψουν από την προσεχή κιόλας Δευτέρα η τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός», που επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν είχε διακοπεί από τον Σκάι στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks». Τώρα θα συμβεί το αντίθετο. Δείτε και ποια η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το My Style Rocks απόψε το βράδυ

Ο ιός γενικά έχει φέρει πολλές αλλαγές στα κανάλια και αναδιαμορφώσεις στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Αρκετές εκπομπές σταμάτησαν, άλλες γίνονται από απόσταση, ενώ τα γυρίσματα έχουν παγώσει και σε ριάλιτι αλλά και σε σειρές.

Μόλις ο ιός σταματήσει να είναι σε έξαρση θα επανέλθουμε στο κανονικό πρόγραμμα.