My Style Rocks: "Σαματάς" ανάμεσα σε Αρετή και Τόνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks:

"Σαματάς" επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks ανάμεσα σε Αρετή και Τόνια. Οι δυο τους όπως ανέφεραν οι κριτές μάλλον έχουν κάποια κόντρα μεταξύ τους, μιας και τέτοιο σκηνικό δεν έχει ξανασυμβεί.

Η Τόνια κλήθηκε να σχολιάσει το βαθμό που έβαλε στην Αρετή, μιας και ήταν αρκετά χαμηλός, και εκείνη από ότι φάνηκε στην κάμερα δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα.

Την ώρα που προσπαθούσε να μιλήσει η Τόνια εκείνη έπεφτε πάνω στον λόγο της λέγοντας συνέχεια τη φράση «τα πολλά λόγια φέρνουν φτώχεια». Και από ότι σχολίασαν και οι υπόλοιπες παίκτριες, πρέπει να το είπε πάνω από 20 φορές.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στις δυο κοπέλες στο παρακάτω βίντεο. Δείτε και ποια η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το My Style Rocks απόψε το βράδυ

Εκτός από τον "σαματά" ανάμεσα σε Αρετή και Τόνια, υπήρξε και κόντρα ανάμεσα στην δεύτερη και τον Κουδουνάρη

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks, καθώς σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα. Τι συνέβη ακριβώς και γιατί ανέβηκαν τα αίματα στο ριάλιτι;

Φανερά ενοχλημένη στο σημερινό επεισόδιο, η Τόνια Κούμπα πήρε την θέση της μπροστά στους κριτές και έδειξε τον εκνευρισμό της ακόμα πριν μιλήσουν.

Συγκεκριμένα η παίκτρια τα πήρε στο κρανίο με τον Στέλιο Κουδουνάρη, από το χθεσινό επεισόδιο, όταν εκείνη θέλησε να πάρει το λόγο, αλλά εκείνος δεν την άφησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Δεν εκτιμώ τη χθεσινή σας στάση, δεν θεωρώ ότι είχε αξία, επειδή μαθαίνω από εσάς. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, όταν έχετε λόγο πρέπει να δέχεστε και τον αντίλογο. Θεωρώ ότι αδικήθηκα, πολλές φορές ακούγονται πράγματα που με προσβάλλουν, δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω, το θέμα τελειώνει εδώ γιατί εγώ νιώθω ότι με προσβάλαν. Τα λόγια του έχουν αφήσει κάποια υπονοούμενα και σας κοιτώ στα μάτια και σας το λέω και με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από εσάς και δεν το λέω με αναίδεια, όταν χθες με προσβάλατε οφείλω να έχω αντίλογο σε αυτό.”

Τότε ήταν που ο κριτής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.