Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες και προκαλούν "πανικό". Το γνωστό ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz, και με κάθε τους εμφάνιση προκαλούν χαμό στα social media.

Οι δυο τους όπως και όλοι πλέον παραμένουν σπίτι, ωστόσο επειδή είναι άνθρωποι και έχουν ανάγκες αναγκάστηκαν να βγουν έξω. Που πήγαν ωστόσο;

Μπορεί να περνάνε δημιουργικά την ώρα τους στο σπίτι, ωστόσο πριν μερικές ώρες ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου πήγαν μαζί στο σούπερ μάρκετ, για να κάνουν τα ψώνια τους.

Για την προστασία τη δική τους αλλά και των γύρων τους, όπως ήταν αναμενόμενο βγήκαν έξω φορώντας μάσκες. Ως λάτρης των social media, και θέλοντας να τονίσουν την σημαντικότητα του θέματος πόζαραν και δημοσίευσαν μια φωτογραφία τονίζοντας την χρήση μάσκας. Μιας και μιλάμε ωστόσο για το ζευγάρι, Ήβη Αδάμου- Μιχάλης Κουϊνέλης: εσείς ξέρατε για τον μυστικό γάμο τους; Εμείς σας έχουμε όλη την αλήθεια.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου βγαίνουν έξω με μάσκες και το ποστ τους είναι μοναδικό

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κουϊνέλης δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε, «Η έφοδος των ninja στο Market...κ πίσω στο σπίτι...καλό μας κουράγιο αδερφιαααα...stay».

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάνε την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κορούλας τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης παρά το φόρτο εργασίας του πάντα βρίσκουν χρόνο για την κορούλα τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: