Ανατροπή με την Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση του OPEN μόλις "έσκασε"

Τι αναφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή με την Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση του OPEN μόλις

Ανατροπή θα έχουμε με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, καθώς βγήκε νέα ανακοίνωση του OPEN! Μόλις "έσκασε" και αποκαλύπτει το μέλλον της παρουσιάστριας.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες προκειμένου να μας κάνει την καλύτερη παρέα όσο #menoumespiti.

Η αγαπημένη πρωινή τηλεοπτική μας συντροφιά, η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, επιστρέφει στο OPEN αυτή τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 9:50.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Με την παρέα της Κατερίνας να εμφανίζεται εκ περιτροπής, άλλοτε στο στούντιο και άλλοτε μέσω skype, καθώς και όλες τις απαραίτητες προσαρμογές στη δομή της εκπομπής λόγω της περιόδου που διανύουμε, το «Ευτυχείτε» έρχεται να φέρει παρεΐστικη διάθεση στα πρωινά μας, κάνοντας την καλύτερη συντροφιά σε όλους όσους «Μένουμε Σπίτι», ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας.

Τι είχε αναφέρει η παρουσιάστρια για την πανδημία

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προς το παρόν περνάει δημιουργικά το χρόνο σπίτι, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της.

«Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!

Έτσι και το "Ευτυχείτε" @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου...εμεις θα τα λέμε από δω... Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα» έγραψε η παρουσιάστρια.