Η Κατερίνα Στικούδη "αποχαιρετά" το My Style Rocks

Τι ανέφερε για το μέλλον της εκπομπής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη "αποχαιρετά" προσωρινά το My Style Rocks, καθώς λόγω της πανδημίας το ριάλιτι θα χρειαστεί να διακόψει τα γυρίσματά του. Τι ανέφερε για το μέλλον της εκπομπής;

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλάζει σημαντικά και μέσα στις αλλαγές αυτές εντάσσεται και το My Style Rocks, το οποίο έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματά του προκειμένου να περιορίσει με τη σειρά του την εξάπλωση του ιού στη χώρα.

Το κενό θα καλύψουν από την προσεχή κιόλας Δευτέρα η τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός», που επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Η Κατερίνα Στικούδη "αποχαιρετά" το My Style Rocks με ένα αισιόδοξο μήνυμα

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει προσωρινά την αγαπημένη της εκπομπή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν είχε διακοπεί από τον Σκάι στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks». Τώρα θα συμβεί το αντίθετο. Δείτε και ποια η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το My Style Rocks απόψε το βράδυ

Ο ιός γενικά έχει φέρει πολλές αλλαγές στα κανάλια και αναδιαμορφώσεις στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Αρκετές εκπομπές σταμάτησαν, άλλες γίνονται από απόσταση, ενώ τα γυρίσματα έχουν παγώσει και σε ριάλιτι αλλά και σε σειρές.