Η Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι και δίνει το δικό της μήνυμα

Τα αισιόδοξα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι και δίνει το δικό της μήνυμα

Η Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι και δίνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας. Η πανδημία "χτύπησε" και την Ελλάδα, με αποτέλεσμα όλα να κλείνουν και να μένουμε όλοι σπίτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίου του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε και έδωσε τα δικά της λόγια για την κρίσιμη κατάσταση που διανύουμε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Είμαι αισιόδοξη, αλλά και προβληματισμένη. Το μήνυμα είναι να μείνουμε σπίτι και αυτό είναι πολύ ουσιαστικό και το φωνάζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που μπορεί να έχουμε μια μεγαλύτερη επιρροή σε περισσότερο κόσμο. Θα μείνουμε σπίτι, γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι, γιατί οφείλουμε να μείνουμε σπίτι, γιατί το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειές μας, στους συνανθρώπους μας και στη χώρα μας, για αυτό πρέπει να μείνουμε σπίτι. Γιατί αν μείνουμε σπίτι, θα φύγουμε πιο γρήγορα από όλο αυτό και θα γίνουμε πιο γρήγορα καλά…”.

Η Μαρία Μπεκατώρου μένει σπίτι και αποκαλύπτει τι θα γίνει με το Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1

Εκτός από την κρίση, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο ριάλιτι μεταμφιέσεων, Your Face Sounds Familiar, που έχει σταματήσει τα γυρίσματα, λέγοντας πως αυτή την Κυριακή θα δούμε κανονικά το σόου, αφού είχε γυριστεί την προηγούμενη Τετάρτη και χωρίς την παρουσία κοινού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. "Τίποτα δεν είναι όπως πριν" Δείτε επίσης τα πρόσφατα λόγια της που συγκλόνισαν.