My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Πήρε την επιταγή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ανακοινώθηκε η νικήτρια της εβδομάδας, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα look της και να κερδίσει τις εντυπώσεις μαζί με την επιταγή!

Το Gala με θέμα το τραγούδι, φαίνεται πως εντυπωσίασε όλες τις παίκτριες, οι οποίες έκαναν μοναδικές εμφανίσεις και συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Τόνια Κούμπα, η οποία όπως τόνισε ήξερε πως ήταν στις ψηλές θέσεις, ωστόσο δεν περίμενε να είναι και αυτή που θα κερδίσει.Το look της και σήμερα αλλά και τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks νικήτρια

Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς ξέρετε πότε θα προβληθεί το "τελευταίο" επεισόδιο; Πότε τελειώνουν τα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια; Σας έχουμε απάντηση.

Δείτε ποια ήταν ωστόσο η νικήτρια της ημέρας στο My Style Rocks πριν το Gala

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Αρετή Λις με 5,4 βαθμούς, η οποία παρά το ότι προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το look της.

Τα δύο κορίτσια που κατάφεραν με το στυλ τους να εντυπωσιάσουν ωστόσο τόσο την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για σήμερα ήταν η Μαρία Καζαριάν, με 11,6 βαθμούς, και η Κορίνα Αδραμιτίδου με 11,4 βαθμούς. Τον τίτλο ωστόσο για σήμερα κατάφερε να πάρει η Μαρία Καζαριάν.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.