Ιωάννα Τούνη: Έκανε γυμναστική στο σπίτι - Παρέα με τον πέρσοναλ και τον σύντροφο της

Μπορείς να το κάνεις και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Έκανε γυμναστική στο σπίτι -  Παρέα με τον πέρσοναλ και τον σύντροφο της

Η Ιωάννα Τούνη έκανε γυμναστική στο σπίτι παρέα με τον σύντροφο της και τον περσοναλ της και έκανε live για να σου δείξει πως μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο χωρίς πολύ κόπο.

Η Ιωάννα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητα της. Πολλές φορές, μας δείχνει που βγαίνει, τι τρώει, τι ψωνίζει, ενώ μας έχει δείξει και πως κάνει εντατική γυμναστική παρέα με τον personal της.

Άλλωστε η ίδια διαθέτει άψογες αναλογίες και τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει φροντίζει να γυμνάζεται πιο συχνά, έτσι ώστε να εντυπωσιάσει στην παραλία, χωρίς να φοβάται να στερηθεί τις απολαύσεις της, όπως γλυκά και καλό φαγητό.

Πώς έκανε γυμναστική η Ιωάννα στο σπίτι με τον σύντροφο και τον personal

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, αλλά και τους δικού της ανθρώπους και τους γύρω της. Ωστόσο βρίσκει τρόπους να περάσει δημιουργικά την ώρα της.

Η Ιωάννα αυτή την φορά έκανε γυμναστική από το σπίτι και μάλιστα σε live, το οποίο αποθήκευσε για να μπορείς και εσύ να ακολουθήσεις και να κάνεις σπίτι σου τώρα που δεν έχεις τι να κάνεις. Πριν λίγες μέρες απάντησε και σε όσους την σχολίασαν που έτρεξε στη Θεσσαλονίκη

Αν μπείτε στο προφιλ της θα δείτε πως έχει αφήσει το live της, έτσι ώστε να μπορείτε να το δείτε και όποτε θέλετε να κάνετε και εσείς τις ασκήσεις που έκανε. Εύκολες και απλές θα ξεβαρεθείτε από την καραντίνα και θα γυμναστείτε μέσα στο σπίτι.

Δες εδώ τι έκανε: