Θυμάστε καστανόξανθη την Ολυμπία Χοψονίδου;

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε καστανόξανθη την Ολυμπία Χοψονίδου;

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την έχουμε συνηθίσει μελαχρινή, ωστόσο εσείς θυμάστε καστανόξανθη την Ολυμπία Χοψονίδου; Κι όμως σε μια περίοδο της ζωής της είχε τα μαλλιά της σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να είναι μανούλα έξι παιδιών, ωστόσο εκτός από τα παιδιά της φροντίζει και την εμφάνιση της και παραμένει άκρως εντυπωσιακή αν και έχει ελάχιστο χρόνο για εκείνη.

Η Ολυμπία είναι άλλωστε μια εντυπωσιακή παρουσία από μόνη της και την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, με μακριά μαύρα μαλλιά, χωρίς να κάνει κάποιες ιδιαίτερες αλλαγές πάνω στην εμφάνιση της.

Κι όμως η Ολυμπία Χοψονίδου έχει υπάρξει καστανόξανθη

Η Ολυμπία Χοψονίδου λοιπόν τόσα χρόνια εντυπωσιάζει με τα μαύρα μακριά μαλλιά της, ωστόσο μια ανάρτηση από το παρελθόν ήρθε να μας θυμίσει πως κάποτε είχε μια πιο ανοιχτή απόχρωση και ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν που η πρώην Σταρ Ελλάς, ήταν καστανόξανθη και όχι μελαχρινή όπως την θυμόμαστε και την βλέπουμε τόσα χρόνια. Δείτε και την ανάρτηση που΄έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου για την καραντίνα

Η φωτογραφία που ανέβασε η Νικολέττα Ράλλη, τις δείχνει και τις δυο σε νεαρή ηλικία, όταν είχαν πάρει μέρος στα καλλιστεία. Η Νικολέττα Ράλλη από τότε είχε μακριά και σκούρα μαλλιά.

Όμως η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν τελείως διαφορετική. Με πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της και χωρίς το μελαχρινό που την έχουμε συνηθίσει.

Η αλήθεια είναι πως πιστεύουμε πως το μελαχρινό της ταιριάζει πιο πολύ και δείχνει πιο όμορφα πάνω της, καθώς πάει στα χαρακτηριστικά της και ταιριάζει με το δέρμα της και την απόχρωση του.

Ολυμπία Χοψονίδου