Η νέα ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram θα σε κάνει να λιώσεις

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram θα σε κάνει να λιώσεις

Η νέα ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram θα σε κάνει να λιώσεις. Η φωτογραφία που ανέβασε έφτιαξε την ημέρα μας καθώς τρελαθήκαμε με το σκυλάκι της που είναι κυριολεκτικά μια γλύκα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου μας έκανε να λιώσουμε με την νέα της ανάρτηση

Αφού λοιπόν όλοι μας περνάμε την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι, ανεβάζουμε φωτογραφίες από αυτό και το πως περνάμε την ημέρα μας, αλλά και τι κάνουμε για να περάσει η ώρα όταν βαριόμαστε.

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Σήμερα το πρωί η ίδια στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού, ανέβασε μια φωτογραφία με το σκυλάκι της που κοιμόταν και πραγματικά λιώσαμε. Έχει την πιο τρυφερή μουτσούνα και είναι μια γλύκα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα κάνοντας πλάκα έγραψε «μη με ξυπνάτε γιατί δαγκώνω».

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας με το πολύ γλυκό σκυλάκι της που μας έκανε να λιώσουμε:

Μελίνα Ασλανίδου