Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλάει για πρώτη φορά μετά την γέννα της κόρης του

Μίλησε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιάννης Μαρακάκης μιλάει για πρώτη φορά μετά την γέννα της κόρης του

Νίκη Θωμοπούλου και Γιάννης Μαρακάκης διανύουν μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους καθώς έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους! O ίδιος μιλάει για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης του.

Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στην ευχάριστη είδηση με την γέννα της μικρής του, όσο και για την πανδημία.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε στην παρουσιάστρια ότι η κόρη του γεννήθηκε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού μόνο εκείνος επιτρεπόταν να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του ενώ απαγορευόταν η αποστολή δώρων, λουλουδιών ακόμα και καρτών από συγγενείς για προληπτικούς λόγους.

Τα λόγια του Γιάννη Μαρακάκη - Μιλάει για πρώτη φορά μετά την γέννα της κόρης του

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της Τατιάνας Στεφανίδου, «Θα πρέπει να επικροτήσουμε αυτή την τήρηση του αποστειρωμένου περιβάλλοντος στα μαιευτήρια. Θέλω να σας πω ότι όχι απλά δεν μπορούσαμε να βγούμε από το μαιευτήριο τις πέντε μέρες που μείναμε μέσα, αλλά δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ούτε κάρτα, ούτε λουλούδια και φυσικά κανέναν από τους συγγενείς.

Και δεν επιτρεπόταν και σε μένα να βγω διότι αν έβγαινα δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Ήταν ένα πολύ καλά φυλασσόμενο περιβάλλον, το οποίο δεν έχει σχέση με τα λοιπά νοσοκομεία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την απίστευτη αλλαγή στη ζωή μου, αλλά είμαι και πάρα πολύ ανήσυχος για τον κόσμο στον οποίο έρχεται αυτό το μωράκι».

Η γλυκιά φωτογραφία με το μωράκι τους που ανέβασαν ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου!

Ειδικότερα το ζευγάρι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που φαίνονται τα χέρια και των τριών τους από το μαιευτήριο.

"Welcome to this crazy world, lil one Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! " έγραψαν στη λεζάντα της εικόνας! Δείτε ωστόσο και μια ακόμα ανάρτηση που είχε κάνει η Θωμοπούλου, όσο ήταν ακόμα έγκυος στο κοριτσάκι της!