H Ευρυδίκη Βαλαβάνη "σπάει" την σιωπή της για τον γάμο

"Με εξοργίζει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη "σπάει" την σιωπή της για τον γάμο και μιλάει ανοιχτά για τα πάντα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα ακούγονται περί παντρειάς και όχι μόνο.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Real, που κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα, και τον Βασίλη Μπουζιώτη και ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι θέμα που την βγάζει εκτός εαυτού και την εξοργίζει, μιας και δεν είναι υπόθεση κανενός.

Όλα όσα αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είναι λίγο άκομψο. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που δεν ισχύουν. Εγώ αποκλείω το θέμα της εγκυμοσύνης. Είναι ένα από τα θέματα που με εξοργίζουν. Είναι ένα θέμα που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν, αυτό όμως με βγάζει εκτός εαυτού. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση για κάτι που δεν ισχύει», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χαρακτηριστικά στην Real.

Παρόλα αυτά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μένει σπίτι και φτιάχνει γλυκό cheesecake

Έχοντας περισσότερο χρόνο για τόσο για την ίδια όσο και για τον σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού ακολουθεί τα μέτρα της Κυβέρνησης και μένει σπίτι της, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο ούτε ένα λεπτό. Οι δυο τους, περνούν την ώρα τους, χαλαρώνοντας, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε κάνοντας βόλτα στην ταράτσα του σπιτιού τους για να πάρουν τον αέρα τους, αφού μέχρι εκεί μπορούν να βγουν, λόγω του κορωνοϊού.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα τα υλικά που χρειάστηκε αλλά και την διαδικασία που ακολούθησε για να το φτιάξει. Πριν λίγες ημέρες έφτιαξε και μια χορταστική σπανακόπιτα, ενώ τις προάλλες άλλη μία συνταγή με κιμά κοτόπουλο, δείχνοντας μας όλη την διαδικασία που ακολούθησε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη instagram

Αφού ήταν έτοιμο και πριν το φάνε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το ανάρτησε στον λογαριασμό της, ποζάροντας όλο καμάρι. «#μένουμεσπίτι και ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας! Εγώ ανακάλυψα τον @cvpastry που κρύβω μέσα μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της.