Σοκαρισμένη η Αννίτα Πάνια με τα «γαλλικά» που ακούστηκαν στον αέρα

Της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένη η Αννίτα Πάνια με τα «γαλλικά» που ακούστηκαν στον αέρα

Σοκαρισμένη ήταν η Αννίτα Πάνια στην σημερινή της εκπομπή και με τα «γαλλικά» που ακούστηκαν στον αέρα. Της ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε και δεν το πίστευε!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθε η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, με τον Ματθαίο Γιαννούλη, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Ο ίδιος δήλωσε στεναχωρημένος για όλη την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό και την πανδημία που σαρώνει σε όλο τον κόσμο.

Τα «γαλλικά» που άκουσε η Αννίτα Πάνια στον αέρα - Τι είπε ο τραγουδιστής

Ο Ματθαίος Γιαννούλης ξεκίνησε λοιπόν να μιλάει για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε on camera, «Δεν έχουμε καμία διάθεση πλέον για τραγούδια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αισθάνομαι παράξενα, στεναχωριέμαι με όλο αυτό που συμβαίνει και στη χώρα μου και στον πλανήτη γενικότερα. Βέβαια υπάρχει ένας προβληματισμός και μια αστάθεια και ασάφεια των γεγονότων.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε πιστά τις εντολές του Π.Ο.Υ., του υπουργείου υγείας και να μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι ώστε να μην κινδυνεύουμε κι εμείς και να μην μεταφέρουμε την ασθένεια αυτή στον διπλανό μας».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να δώσει τα δικά του στιχάκια, σκορπίζοντας “εγκεφαλικά” στην Αννίτα Πάνια λέγοντας, «Έναν ιό μας φέρανε για να καταστραφούμε κι εγώ τους λέω από καρδιάς να πάνε να γαμ…νε».

Μιας και μιλάμε για την γνωστή παρουσιάστρια, εσείς γνωρίζετε από που μεγάλωσε μιας και μιλάμε για την Αννίτα; Εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε για την ίδια, αλλά και τα "μυστικά" της.