Συγκινεί η Άννα Βίσση με το "τρυφερό" μήνυμα στην μητέρα της

Η αφιέρωση που "έριξε" το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Άννα Βίσση με το

Συγκινεί η Άννα Βίσση με το "τρυφερό" μήνυμα στην μητέρα της. Δείτε την αφιέρωση που "έριξε" το instagram και τους "έλιωσε" όλους. Η ίδια θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση ως λάτρης των social media, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες με την μητέρα της που έκλεισε τα 88 της χρόνια.

Στην εικόνα φαίνεται η γνωστή τραγουδίστρια, που παίρνει αγκαλιά την μητέρα της, ενώ η εκείνη μιλάει μέσω facetime με την Νίκη Βίσση.

To συγκινητικό μήνυμα της Άννα Βίσση προς την μητέρα της

Η γνωστή τραγουδίστρια γνωρίζει πως διανύουμε δύσκολες μέρες με την πανδημία να έχει χτυπήσει παγκοσμίως, ωστόσο δεν χάνει το χαμόγελό της και μας το αποδεικνύει και μέσα από την πρόσφατη και γλυκιά φωτογραφία της, παρέα με την οικογένειά της.

Χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "88 σήμερα η Μάμμα η Μία ! FaceTime με όλους που την αγαπάνε τώρα πχ μιλάει με την Νίκη”.

Έπειτα από την μικρή περιπέτεια με την υγεία της η ίδια γιορτάζει στο πλευρό της οικογένειάς της

Με ένα δημόσιο μήνυμα η Άννα Βίσση ενημέρωσε το κοινό της πώς δεν θα εμφανιστεί στο στέκι του Μωράκη στην Αθήνα, και προκάλεσε ταραχή για την ίδια και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Αγαπημένοι μου απόψε δυστυχώς δεν μπορώ να τραγουδήσω. Βιώνω έναν ίλιγγο από την ώρα που ξύπνησα σήμερα μετά την χθεσινή παράσταση. Πιστεύω πως είναι περαστική μικρή υπερκόπωση".

Άννα Βίσση ίλιγγο

Μιας και μιλάμε για την τραγουδίστρια έχετε δει και τι τρώει η Άννα Βίσση για να κρατιέται αδύνατη; Εδώ η διατροφή της: