"Χαμός" στο παλάτι - Ποιος "ξεσκέπασε" την Meghan Markle;

"Με πλήρωναν 70,000$ για να τα πω όλα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Χαμός" επικρατεί στο παλάτι μετά την είδηση πως υπήρξε κάποιος που προσπάθησε να "ξεσκέπασε" την Meghan Markle! "Με πλήρωναν 70,000$ για να τα πω όλα". Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

O Simon Rex στο παρελθόν έβγαινε για ένα διάστημα με τη Meghan Markle. Έναν μήνα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, ο ίδιος είχε αποκαλύψει κάποια πράγματα για την «σχέση» αυτή.

Ο Simon μιλώντας στην εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως βγήκε μόνο ένα ραντεβού με τη Meghan κι αυτό γιατί μάλλον εκείνη πληροφορήθηκε για την καριέρα του στις ερωτικές ταινίες.

Αυτή τη φορά ωστόσο ο Simon αναφέρει για αυτό το "ραντεβού" ότι δεν ήταν καν ραντεβού, ούτε καν φιλήθηκαν. Παρόλα αυτά σχολίασε ότι αρκετά βρετανικά tabloids τον δωροδόκησαν και τον πλήρωναν ένα απίστευτα εξωφρενικό ποσό, με την προϋπόθεση εκείνος να βγει και να πει πως είχαν σχέση.

Εκείνος ωστόσο όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά τόνισε πως του έκαναν αυτή την πρόταση και εκείνος αρνήθηκε θέλοντας να αφήσει στην ησυχία της την βασιλική οικογένεια. Άσχημες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο η οποία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα από μία κίνηση της νύφης της.

Παρά το "χαμό" στο παλάτι με την Meghan Markle η ίδια, ανενόχλητη, δίνει το δικό της μήνυμα για την κρίσιμη περίοδο

Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ο Χάρι και η Μέγκαν έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας.

«Οι στιγμές αυτές είναι πραγματικά μία δοκιμασία για το ανθρώπινο πνεύμα. Είναι αβέβαιοι καιροί αυτοί. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο για την αλήθεια, για υποστήριξη και για να νιώσουμε λιγότερο μόνοι κατά τη διάρκεια της εποχής αυτής που μοιάζει πραγματικά τρομακτική. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αυτή τη στιγμή που χρειάζονται υποστήριξη, που δουλεύουν ασταμάτητα για να αντιμετωπιστεί αυτή η κρίση, στο παρασκήνιο, στην πρώτη γραμμή ή από το σπίτι.», ήταν κάποια από τα λόγια της Μέγκαν και του Χάρι, ενώ τελειώνοντας το μήνυμα τους ανέφεραν: «Είμαστε μαζί σε όλο αυτό, και σαν παγκόσμια κοινότητα μπορούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο μέσα από αυτή τη διαδικασία – και να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή γειτονιά που θα είναι ασφαλής για τον κάθε ένα μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα πάνω σε αυτό τις επόμενες μέρες και εβδομάδες που έρχονται.»

Δείτε την ανάρτηση τους: