Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε το "κόλλημα" της

Ποιο είναι;

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε το

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε στο Instagram το "κόλλημα" της. Τι είναι αυτό που έκανε την παρουσιάστρια να ασχοληθεί μαζί του και το πρότεινε ως μια καλή πρόταση και για εμάς τους υπόλοιπους;

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Αφού λοιπόν ολόκληρη η showbiz αλλά και όλη η Ελλάδα περνάει την ώρα της μέσα στα σπίτια της, έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους για να μην βαριόμαστε.

Ποιο το κόλλημα της Μαρίας Μπακοδήμου

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν λίγες μέρες έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την καραντίνα. «Ότι θα βγω πιο χοντρή μετά από αυτό είναι σίγουρο , φοβάμαι μη βγω κι αλκοολική #κορονοικος #μενουμεσπιτι #επωνυμηαλκοολικη» έγραψε στην ανάρτηση της και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να σχολιάσουν.Δείτε και το εσωτερικό του σπιτιού της

Ωστόσο εκτός από το χιούμορ μας αποκάλυψε και με τι έχει κολλήσει τώρα τελευταία που κάθεται μέσα στο σπίτι και δεν έχει τι άλλο να κάνει. Πρόκειται για ένα βιβλίο που όπως είπε είναι και επίκαιρο.

«Αυτό είναι το βιβλίο που διαβάζω αυτές τις μέρες . Δεν ορκίζομαι ότι είμαι και πολύ συγκεντρωμένη το βιβλίο όμως έχει πολύ ενδιαφέρον κι είναι ιδιαίτερα επίκαιρο #μενουμεσπιτι @yuval_noah_harari» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με το κόλλημα της: