Αδιανόητο! Φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το 1980

Πάθαμε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το 1980

Αδιανόητο είδαμε φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το 1980 και πάθαμε πλάκα. Η παρουσιάστρια από νεαρή ηλικία ήταν μια κούκλα. Η ίδια ποζάρει ως μωρό και κάνει χαριτωμενιές στην κάμερα.

Η παρουσιάστρια όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, τα παιδιά της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε τη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το 1980

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Ένα από τα challenge που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ήταν το baby challenge, εκεί έπρεπε να δείξουμε φωτογραφίες από το πως ήμασταν μωρά και να προκαλέσουμε και άλλους φίλους μας.Στο challenge αυτό έλαβε μέρος και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία παραμένει στο σπίτι με τους γιους της.

Συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν αρκετά μικρή, είχε αφέλειες τα μαλλιά της και όπως αποκάλυψε ήταν τραβηγμένη 25η Μαρτίου. Από τότε ήταν πολύ όμορφη και φαινόταν πως όταν μεγαλώσει θα είναι μια όμορφη γυναίκα. Δείτε και φωτογραφία από το σπίτι της

Δείτε την φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου