H συγκινητική ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram για τον Σιωτήρη Τσιόρδα

Τι ανέβασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H συγκινητική ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram για τον Σιωτήρη Τσιόρδα

H συγκινητική ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα στο Instagram για τον Σιωτήρη Τσιόρδα. Τι ανέβασε ο γνωστός τραγουδιστής για τον άνθρωπο που μας ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις τις πανδημίας;

Ο Σωτήρης Τσιόρδας μπαίνει καθημερινά μέσα στα σπίτια μας, μέσα από την τηλεόραση και την ενημέρωση που μας κάνει για τον ιό. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κάνει πολλούς ανθρώπους να τον συμπαθήσουν, με αποτέλεσμα να μιλάνε για έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο.

'Ετσι και ο Χρήστος Μάστορας, φαίνεται πως τον έχουν αγγίξει τα όσα μας λέει καθημερινά για αυτό ανέβασε μια φωτογραφία του στο προσωπικό του προφιλ στο Instagram με το εξής μήνυμα:

«Ανθρωπιά.Ταπεινή λέξη που δεν φωνάζει.Τρεις συλλαβές αρκετές να αλλάξουν τον κόσμο.
Κάποιοι την έχουν, κάποιοι όχι.Στο βίντεο βλέπετε αυτή τη λέξη στην προσωποποίηση της.Τα σέβη μου κύριε Τσιόδρα #menoumespiti #tsiodras #eody @menoume_spiti» έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτηση του:

Ποιος είναι ο Χρήστος Τσιόρδας που μας ενημερώνει και συγκίνησε τον Χρήστο Μάστορα

Ο 55χρονος λοιμωξιολόγος, με λαμπρές σπουδές μεταξύ άλλων στο Χάρβαρντ, γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1965. Τελείωσε το σχολείο στην Κυψέλη και πέρασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Δύο χρόνια αργότερα, παίρνει μεταγραφή στην Ιατρική Αθηνών, όπου ολοκληρώνει με άριστα.

Τα «φτερά» του ανοίγουν για διεθνή επιστημονική καριέρα, καθώς πέρασε στο Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Albert Einstein, και στην Ιατρική Σχολή του Harvard ως ο μοναδικός υποψήφιος που έγινε δεκτός προερχόμενος από ξένη χώρα. Δείτε εδώ που συγκινήθηκε χθες κατά την ενημέρωση του

Εκεί απέκτησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στην λοιμοξιολογία, ενώ στο διεθνούς φήμης ΜΙΤ λαμβάνει μέρος σε πρόγραμμα εκπαίδευσης στην κλινική έρευνα.