Μαρία Σολωμού: Βγήκε βόλτα και έγινε χαμός - Έτσι απάντησε στα αρνητικά σχόλια

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Σολωμού: Βγήκε βόλτα και έγινε χαμός - Έτσι απάντησε στα αρνητικά σχόλια

Στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την βόλτα που έκανε με το ποδήλατό της πριν από μερικές ημέρες, απάντησε η Μαρία Σολωμού η οποία μένει στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Στα social media έγινε χαμός και η ίδια θέλησε να βάλει σε τάξη μερικά πράγματα.

Ειδικότερα η Μαρία Σολωμού, που ακολουθεί με την σειρά της τις οδηγίες για τον κορωνοϊό αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι και να ξεσκάσει κάνοντας μια βόλτα με το ποδήλατό της.

"Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου...... Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια .... πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω... ποσες κουβεντες.....γιατί του μιλάω κι ολας......η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω ...είχα να το πιάσω από περσυ... αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει.... Γεια σου πάλι!!!!" είχε γράψει η ίδια χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τι είπε στους επικριτές της η Μαρία Σολωμού - Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Ωστόσο το διαδίκτυο δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός ότι η ίδια βγήκε από το σπίτι της, έστω και αν εκείνη ήταν μόνη στη βόλτα της. Έτσι με ένα βίντεο θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

"Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε στο σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω" είπε η ίδια σε βίντεο που ανέβασε. Δείτε ωστόσο και τι είχε αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή η όμορφη ηθοποιός.