Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα συναντηθούμε ξανά στην σκηνή του YFSF”

Η συγκινητική ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα συναντηθούμε ξανά στην σκηνή του YFSF”

Συγκινητική είναι η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου που λέει πως «δεν ξέρει πότε θα συναντηθεί ξανά με το κοινό στη σκηνή του YFSF», αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει με το ξέσπασμα της πανδημίας.

Το YFSF, έχει σταματήσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα, όπως άλλωστε τα περισσότερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης λόγω της πανδημίας που έχει ξεσπάσει.

Πριν λίγη ώρα η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια συγκινητική για το show μεταμφιέσεων που έχει σταματήσει λέγοντας πως δεν ξέρει πότε θα ξαναβρεθεί πάνω στην σκηνή του. Δείτε τι είπε και για την πανδημία

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι.Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Ξέρετε εσείς...» έγραψε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: