Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε καραντίνα

Με δικιά της απόφαση "μένει σπίτι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε καραντίνα

Η Γωγώ Τσαμπά αποκαλύπτει γιατί μπήκε σε καραντίνα και για ποιο λόγο αποφάσισε από μόνη της να μείνει σπίτι. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για τις κρίσιμες ώρες που ζούμε.

H Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε καλεσμένη μέσω skype στην εκπομπή, "Έλα Χαμογέλα" και τόνισε ότι βρίσκεται στο χωριό, Κολάκα Φθιώτιδας και τηρεί τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Η τραγουδίστρια, τόνισε πως επειδή είχε κάποιες εμφανίσεις, αποφάσισε να μείνει μακριά από τους γονείς της και μπήκε εθελοντικά από μόνη της σε καραντίνα προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά.

Όλα όσα είπε η Γωγώ Τσαμπά για τον λόγο που μπήκε σε καραντίνα

Η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, «Στον Ορχομενό δεν έχει κρούσματα κορονοϊού… Έχουν έρθει αρκετοί Αθηναίοι στο χωριό την τελευταία εβδομάδα… ελπίζω να μείνουν στα σπίτια τους και όχι να πάνε στην πλατεία ή στα καφενεία…».

Αποκάλυψε επίσης πρόσφατα πως έχασε 8 κιλά

"Κάνω δίαιτα και νομίζω το έχω καταφέρει. Έχω χάσει 8 κιλά. Ο κόσμος έρχεται για να με ακούσει αλλά έρχεται και για μένα και θέλω να είμαι ευπρεπής πάνω στη σκηνή. Δεν θέλω να με βλέπει και να λέει “κοίτα την πώς έγινε”. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα. Θέλω να καθίσω κάτω να φάω, θέλω φαγητό. Δεν μου αρέσει να μου βάλει ο άλλος στο πιάτο μισή μερίδα. Αν ξεφύγω, την επόμενη μέρα… φερμουάρ" είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

"Έχω πάει σε άλλο πανηγύρι. Έχω πάει μια μέρα νωρίτερα. Πάω στο χωριό, βλέπω ότι δεν έχει κόσμο, δεν έχει φώτα, βλέπω την αφίσα μου και λέω το πανηγύρι που είναι; Πάω με τρόπο κοντά στην αφίσα, κοιτάζω… την επόμενη βραδιά. Όπισθεν… Να φύγεις 380 χιλιόμετρα είναι λίγο ζόρικο να ξαναγυρίσεις και να ξαναπάς την άλλη βραδιά. Από αφηρημάδα έχω ανεβεί και τραγουδάω με ένα παπούτσι πιο ψηλό και ένα πιο χαμηλό, ίδιο χρώμα. Κάθομαι και λέω γιατί γέρνω; Είμαι τόσο κουρασμένη;" πρόσθεσε ακόμα η λαϊκή τραγουδίστρια, που είχε κάνει μια ακόμα αποκάλυψη μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώαρας Μελέτη. Τι είχε πει;

Δείτε και το σχετικό βίντεο