Απίστευτο! Τι θα δούμε στη θέση της Eurovision;

Τα νέα μέτρα των διοργανωτών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Τι θα δούμε στη θέση της Eurovision;

Απίστευτο γεγονός - "βόμβα" έσκασε για τον διαγωνισμό τραγουδιού. Τι θα δούμε στη θέση της Eurovision και ποια τα νέα μέτρα των διοργανωτών; Διαβάστε αναλυτικά τα όσα θα συμβούν φέτος.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision ψάχνουν να βρουν κάποια εναλλακτική λύση, μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού, όπως έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα, σκέφτονται κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα, του στυλ, τηλεοπτικού σόου ή ιντερνετικού, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί ακόμα απόφαση.

Ο φορέας (The European Broadcasting Union) που αποφάσισε την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού εξαιτίας της πανδημίας, τόνισε ότι εξετάζει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα, αλλά όχι κάποιος διαγωνισμός.

Η επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση της φετινής Eurovision

«Αγαπητοί μας συνεργάτες και φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη ματαίωση της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ.Τις τελευταίες εβδομάδες επεξεργαστήκαμε πολλά εναλλακτικά σχέδια με στόχο τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού, όμως η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί από τη διασπορά του COVID-19 στην Ευρώπη σε συνδυασμό με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί τόσο από τις αρχές της Ολλανδίας, όσο και τις κυβερνήσεις των χωρών που συμμετέχουν, οδήγησαν την EBU στη δύσκολη απόφαση να μην προχωρήσει στη διεξαγωγή της Eurovision 2020 όπως σχεδιαζόταν.

Η EBU, το NPO, το NOS, το AVROTROS και οι αρχές του Ρότερνταμ συνεχίζουν τις συζητήσεις για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού το 2021.Κατανοούμε την απογοήτευσή σας αυτή τη στιγμή, και ενώ επεξεργαζόμαστε τις εξελίξεις που προκύπτουν από την πρωτοφανή αυτή απόφαση, σας ζητάμε την υπομονή σας μέχρι να έχουμε νεώτερα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες». Εντωμεταξύ δείτε τι ανέβασε η Στεφανία μετά την ακύρωση του διαγωνισμού. Θα πάμε με το ίδιο τραγούδι ή όχι; Διαβάστε όλα όσα έγιναν γνωστά.