O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την οικογένειά του

Τούρτα υπερπαραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την οικογένειά του

O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και το γιορτάζει με την οικογένειά του σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας. Δείτε την τούρτα υπερπαραγωγή του.

Εκείνος και η αγαπημένη του Ήβη Αδάμου, μαζί με το παιδάκι τους όπως και όλοι πλέον παραμένουν σπίτι, ωστόσο επειδή είναι άνθρωποι και θέλουν να γιορτάσουν, άφησαν για λίγο πίσω τις έννοιες.

Οι δικοί του άνθρωποι φρόντισαν να κάνουν αυτά τα γενέθλια ξεχωριστά για εκείνον, με πολλές ευχές και δώρα. Πάνω στην τούρτα φρόντισαν να γράψουν ένα συγκινητικό μήνυμα που έγραφε, "Stavento- Χρόνια πολλά μπαμπά".

O Μιχάλης Κουϊνέλης έχει γενέθλια και η οικογένειά του έχει την τέλεια τούρτα

Ο ίδιος ο τραγουδιστής ως λάτρης των social media, ανέβασε ένα στιγμιότυπο κρατώντας την τούρτα του αυτή και έγραψε στη λεζάντα του,"Ευχαριστώ πραγματικά για τις ευχές σας μέσα απ´την καρδιά μου... εύχομαι με την σειρά μου καλό κουράγιο σε όλους και καλή δύναμη... την αγάπη μου".

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάνε την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κορούλας τους. Μιας και μιλάμε ωστόσο για το ζευγάρι, Ήβη Αδάμου- Μιχάλης Κουϊνέλης: εσείς ξέρατε για τον μυστικό γάμο τους; Εμείς σας έχουμε όλη την αλήθεια.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης παρά το φόρτο εργασίας του πάντα βρίσκουν χρόνο για την κορούλα τους, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: