H Έλενα Χριστοπούλου δίνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία

Ποια η συμβουλή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Έλενα Χριστοπούλου δίνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία

H Έλενα Χριστοπούλου δίνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία που διανύει όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Ποια η συμβουλή της προς όλους τους πολίτες αλλά και για εκείνους που "δεν ακούνε";

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα γι’ αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει η Ελλάδα, αλλά και όλος ο κόσμος.

Χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, ώστε να ακούσουν όλοι, "Είμαι 100% σύμφωνη με την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού πρέπει να γίνει έτσι, ας γίνει. Πρέπει όλοι να προσέξουμε τώρα, να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια χώρα που κι ένα μικρό σπίτι να έχουμε, ένα μικρό παράθυρο, έχουμε τέτοιο ήλιο και τέτοιο ουρανό που μπορούμε να παίρνουμε ελπίδα. Σκεφτείτε να μέναμε σε μια άλλη χώρα, χωρίς παράθυρα, χωρίς μπαλκόνια, με γκρίζο ουρανό, πώς είναι αυτοί οι άνθρωποι…"

Όλα τα λόγια της Έλενας Χριστοπούλου για την πανδημία - Το δικό της μήνυμα για τους πολίτες

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε λέγοντας, "Πρέπει να μείνουμε μέσα για να μπορέσουμε να βγούμε έξω. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Είμαι περίπου δέκα μέρες κλεισμένη στο σπίτι. Σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν και πρέπει να είναι έξω για εμάς, για να είμαστε εμείς καλά, πρέπει να τους σεβαστούμε και πρέπει για πρώτη φορά να κοιτάξουμε τον διπλανό μας γιατί πρέπει όλοι να βγούμε νικητές από αυτή την ιστορία.

Και πρέπει να ακούμε αυτόν τον “φωτεινό” άνθρωπο, τον κύριο Τσιόδρα, που κάθε μέρα βγαίνει και μιλάει στις ψυχές μας και όχι στις κάμερες και να τον ακούμε πιστά". Στο μεταξύ ακούσατε την ατάκα "φωτιά" που είπε η Έλενα Χριστοπούλου σε παίκτρια; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...