YFSF: Η Κατερίνα Κουκουράκη ως Μιχάλης Βιολάρης

Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Η Κατερίνα Κουκουράκη ως Μιχάλης Βιολάρης

Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο YFSF χωρίς κοινό, λόγω της πανδημίας που "θερίζει" όλες τις χώρες, και τους ανάγκασε να συνεχίσουν το σόου τους χωρίς άτομα από κάτω, ωστόσο αυτό δεν τους σταμάτησε από το τρελό κέφι. Δεν θα πιστέψετε την εμφάνιση της Κατερίνας Κουκουράκη ως Μιχάλη Βιολάρη.

Τα σχόλια έπεσαν φωτιά στα social media, καθώς αυτή η ερμηνεία έκανε μεγάλη εντύπωση, προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές, αλλά και από το κοινό που παροκολουθούσε σπίτι.

Η τραγουδίστρια των Vegas έγινε ο Μιχάλης Βιολάρης και κλήθηκε να τραγουδήσει τα πασίγνωστα Ριάλια, με την ίδια να γίνεται κυριολεκτικά αγνώριστη.

Δείτε την μοναδική εμφάνιση στο YFSF που τους συνεπήρε όλους - Η Κατερίνα Κουκουράκη ως Μιχάλης Βιολάρης

Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή και από το κοινό που τόνισαν πως ήταν μια από τις καλύτερες της βραδιάς και τόνισαν πως πέτυχε να κάνει τις κινήσεις έτσι όπως τις έκανε και ο τραγουδιστής.

Δείτε αναλυτικά την εμφάνιση της Κατερίνας Κουκουράκη ως Μιχάλη Βιολάρη που έκανε τους πάντες να το ρίξουν στο χορό στο παρακάτω βίντεο.

Το μέλλον του σόου

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου λίγο πριν την αναφορά της για την πανδημία.

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Ξέρετε εσείς...» έγραψε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: