YFSF Highlights: Οι καλύτερες εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής!

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF Highlights: Οι καλύτερες εμφανίσεις και ο μεγάλος νικητής!

Απ΄όλα είχε χθες το show του ANT1 με μερικές εμφανίσεις να κλέβουν την παράσταση και φυσικά με ένα πρόσωπο να είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Δείτε όλα όσα έγιναν στο YFSF.

Ποιες ήταν εκείνες οι εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες και ποιος κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία του στη σκηνή του μουσικού show του ANT1. Έχουμε και λέμε.

Αυτός ήταν ο μεγάλος νικητής στο YFSF

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νικόλα Ραπτάκη, ο οποίος τους συνεπήρε όλους ως Λένα Ζευγαρά και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο τραγουδιστής εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, και κέρδισε τόσο τους κριτές που ήταν εξαιρετικά γενναιόδωροι με την βαθμολογία τους, όσο και την επίτροπο που επέλεξε τον μεγάλο νικητή από την στιγμή που δεν υπήρχε κοινό.

Η Δανάη Λουκάκη έγινε Μπέσσυ Αργυράκη και έφερε χαμό στο YFSF

Τα σχόλια έπεσαν φωτιά στα social media, καθώς αυτή η ερμηνεία έκανε μεγάλη εντύπωση, προκαλώντας πολλά θετικά σχόλια από τους κριτές, αλλά και από το κοινό που παροκολουθούσε σπίτι.

Η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες έγινε Μπέσσυ Αργυράκη και τους "τρέλανε" όλους κυριολεκτικά.

Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή και από το κοινό που τόνισαν πως ήταν μια από τις καλύτερες της βραδιάς και τόνισαν πως πέτυχε να κάνει τις κινήσεις έτσι όπως τις έκανε και ο τραγουδιστής.

Highlight στο YFSF το αστείο στιγμιότυπο με την Μαρία Μπεκατώρου

Λίγο πριν πάει σε break, η ίδια ανέφερε πως ο σκηνοθέτης της, της ζήτησε μια εναλλακτική πόζα για να χαιρετήσει τους τηλεθεατές και να τους πει για το διαφημιστικό διάλειμμα.

Μετά την εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου ως Δαλιδά, η παρουσιάστρια έπρεπε να πάει πίσω από το σκηνικό και να βγει ανάμεσα στην καρδούλα που υπήρχε στα παραβάν.

Εκεί ήταν το σημείο που ξεπρόβαλε ο Λάμπης Λιβιεράτου προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι της μεταμφίεσής του και το σημείο που ο σκηνοθέτης θέλησε να τοποθετήσει την Μαρία Μπεκατώρου.

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει σωστά όμως ήταν το γεγονός, ότι το σημείο ήταν πιο ψηλό από ότι έφτανε η παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να μην φτάνει να βγει στο πλάνο. Τότε ήταν που βοήθησαν φέρνοντας ένα σκαμνάκι το οποίο της κράταγαν για να μην πέσει, με την ίδια να βγάζει με το "ζόρι" τις λέξεις της, μιας και κρεμιόταν από το σκηνικό. Δείτε ωστόσο και τι είπε η Μαρία Μπεκατώρου για το μέλλον του τηλεοπτικού show.

Η Κατερίνα Κουκουράκη ως Μιχάλης Βιολάρης

Η τραγουδίστρια των Vegas έγινε ο Μιχάλης Βιολάρης και κλήθηκε να τραγουδήσει τα πασίγνωστα Ριάλια, με την ίδια να γίνεται κυριολεκτικά αγνώριστη.

Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή και από το κοινό που τόνισαν πως ήταν μια από τις καλύτερες της βραδιάς και τόνισαν πως πέτυχε να κάνει τις κινήσεις έτσι όπως τις έκανε και ο τραγουδιστής.

Δείτε αναλυτικά την εμφάνιση της Κατερίνας Κουκουράκη ως Μιχάλη Βιολάρη που έκανε τους πάντες να το ρίξουν στο χορό στο παρακάτω βίντεο.

Η εμφάνιση του Μουαγκιέ έκανε Μπεκατώρου - Γεωργούλη να χορέψουν

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε να ερμηνεύσει ένα καταπληκτικό τραγούδι, και συγκεκριμένα το Hello του Lionel Ritchie. Ο Αλέξης Γεωργούλης αποδέχτηκε την πρόκληση της Μαρίας Μπεκατώρου να σηκωθεί να την χορέψει, προκαλώντας "χαμό" στο twitter.

Δείτε εδώ τα βίντεο με την εμφάνιση του Στέφανου Μουαγκιέ, στο YFSF ως Lionel Ritchie.