Γροθιά στο στομάχι αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γροθιά στο στομάχι αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου

Γροθιά στο στομάχι αυτή η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου και μας κάνει να σκεφτόμαστε όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες γύρω μας, με την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι μερικές ημέρες σε αυτο - καραντίνα ακολουθώντας και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μάλιστα όλες αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια.κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας πως περνά τον χρόνο της, αλλά και δίνοντας συμβουλές για το πώς να τονόσουμε το ανοσοποιητικό μας με την διατροφή μας.

Αυτή την φορά, ωστόσο έκανε μια διαφορετική ανάρτηση που είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι, για όσα συμβαίνουν γύρω μας αυτές τις ημέρες.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου που είναι γροθιά στο στομάχι

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η φωτογραφία όμως αυτή που ανέβασε η παρουσιάστρια είναι γροθιά στο στομάχι, για τα πράγματα που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες που είμαστε όλοι σε καραντίνα και τον κόσμο πλήττει η πανδημία, με χιλιάδες νεκρούς και άλλους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια αυτή την φορά ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από ένα σούπερ μάρκετ που δείχνει μια ηλικιωμένη κυρία να μην έχει τι να αγοράσει, επειδή τα ράφια είναι άδεια..Δείτε και το εσωτερικό του σπιτιού της παρουσιάστριας, που μας το έδειξε πριν λίγες ημέρες.

«Θυμήσου αυτή την φωτογραφία, όταν παίρνεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Αυτό είναι εγωισμός» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτηση της.

Μαρία Μπακοδήμου